Livrarea comenzilor

Pentru produsele a căror comandă a fost confirmată de către operator, livrarea produselor se face în termen de 1-7 zile lucrătoare prin Fan Courier.

Pentru produsele care se aduc la comandă, termenul de livrare este între 3 și 60 de zile lucrătoare.

Prețul transportului se calculează în funcție de greutatea produsului și va fi actualizat în coșul de cumpărături, după introducerea adresei de livrare.

În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia, SC Ferico SRL nefiind responasbilă de întâmplările neprevăzute. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-19, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă.

În situația în care doriți ridicați coletul din sediul Fan Curier, din localitatea sau județul dumneavoastră, vă rugăm furnizați această informație în câmpul Detalii suplimentare, înainte de lansarea comenzii.

Comenzile primite după ora 15:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 15:00, vinerea, vor fi procesate începând cu ziua de luni a săptămânii următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului sau telefonului de confirmare a comenzii.

Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale sau Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului.. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa magazin@ferico.ro.

Pentru adrese din România care nu sunt în rețeaua Fan Courier, clientul suportă costul transportului sau poate opta pentru a ridica produsul de la sediul Fan Courier din cea mai apropiată localitate.
Click aici pentru a vizualiza lista de localități din rețeaua Fan Courier.